Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Mas du Petit Azegat Vin de Pays Bouches du Rhône product foto
Mas du Petit

Azegat Vin de Pays Bouches du Rhône

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 9,72)
7.29 729

Handige informatie over dit product

Biologisch
Dit is het Europese Bio-keurmerk voor biologisch. Zo weet je zeker dat een product ook echt biologisch is.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
De Vin de pays wijnen uit het aan de Middellandse zee gelegen gebied Languedoc-Roussillon zijn aangenaam kruidig en charmant, het best als ze jong gedronken worden. Vin de Pays wijnen worden hier niet alleen gemaakt van typische inheemse druivensoorten, maar ook van de grote, beroemde druivensoorten als chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot, grenache en syrah. In Vin de Pays wijnen zijn de druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer goed op elkaar afgestemd. Een goed voorbeeld van een en ander is deze aangename Mas du petit Azega.
Druivenras
Cabernet Sauvignon / Merlot / Syrah / Caladoc
Herkomst
Frankrijk, Vin de Pays des Bouches-du-Rhône

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Milde geur van rood en donker fruit. Smaak: Milde, makkelijk drinkbare, iets kruidige rode wijn met niet teveel tannines en vol fris fruit.
Lekker bij
  • Pasta
  • Rund

Producteigenschappen

Alcohol
14.5%
Wettelijke omschrijving
Wijn
Ingrediënten
Ingrediënten: Bevat sulfieten
Contact
SCEA DOMAINE DE TAVERNEL
Communicatie adres
F. 30300
FRANCE
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Serveersuggestie
Enjoy at room temperature.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.