Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Podere di San Bruno Barolo DOCG product foto
Podere di San Bruno

Barolo DOCG

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 21,32)
15.99 1599

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
Villa Ilaria Barolo, wijn uit het beroemde wijngebied Barbaresco in Piemonte. Door het gebruik van de druif Nebbiolo hebben deze wijnen een heel eigen karakter. De wijnen van Barbaresco en buurgebied Barolo worden wereldwijd hoog aangeschreven. Ricossa Barolo is een goed voorbeeld van een eerlijke wijn uit dit gebied.
Druivenras
Nebbiolo
Wijn Herkomst
Italië, Barolo

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Houtrijping, complex donker fruit met onen van olijf en zelfs truffel. Smaak: Donkere paarszwarte kleur. In de geur zijn het naast kruidige accenten van het eikenhout vooral zwarte bessen en donkere tonen van truffel en olijf die naar voren komen. De smaak is boeiend door een grote complexiteit.
Lekker bij
  • Lam
  • Rund

Producteigenschappen

Alcohol
14%
Wettelijke omschrijving
Podere di San Bruno Barolo DOCG 750ml
Ingrediënten
Sulfiet
Contact
Podere di San Bruno
Communicatie adres
Cantina Terre Del Barolo SOC. COOP. AGR Castiglione Falletio Italy
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.