Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Schalkenbosch Chardonnay Viognier product foto
Schalkenbosch

Chardonnay Viognier

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,12)
4.59 459

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Zuid Afrika staat al geruime tijd op de kaart als belangrijk wijnland. De meest bekende regios zijn Paarl en Stellenbosch, maar de Robertson regio is ook meer dan het vermelden waard. Robertson ligt op 160 kilometer van Kaapstad, een must om te bezoeken als je in Zuid Afrika bent. Het klimaat in Robertson is warm en droog. Hierdoor is irrigatie uit de Breederivier noodzakelijk. De Indische Oceaan zorgt ervoor dat er 's nachts een koele bries over de wijngaarden gaat. Dat bevordert de frisheid in de wijnen en dat is te proeven bij deze wijnen van Schalkenbosch.
Druivenras
Chardonnay / Viognier
Wijn Herkomst
Zuid Afrika, Westkaap

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Perzik, appel en citrusfruit. Smaak: Een smakelijke, witte blend van Chardonnay en Viognier met perzik, appel en citrusfruit met een zachte afdronk.
Lekker bij
  • Pasta
  • Varkensvlees

Producteigenschappen

Alcohol
14%
Ingrediënten
Bevat Sulfieten
Contact
Globus Wine A/S
Communicatie adres
Copenhagen
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.