Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

The Low Alcohol 5,5% Chardonnay product foto
The Low

Alcohol 5,5% Chardonnay

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 5,32)
3.99 399

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
The Low serie is gemaakt door ervaren wijnmakers speciaal voor wijnliefhebbers die graag een glas wijn drinken maar tegelijkertijd minder alcohol willen consumeren. Minder alcohol betekent ook minder calorieën. Namelijk wel 50% minder calorieën dan in een gebruikelijke alcoholhoudende wijn. The Low wijnen zitten vol smaak en behouden het typische karakter van de druif.
Druivenras
Chardonnay
Herkomst
Spanje, La Mancha

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Zachte geuren van rijp geel fruit, zoals mango en meloen. Smaak: Levendige, zachte witte wijn met smaken van rijpe citrus en tropisch fruit.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
5.5%
Wettelijke omschrijving
Reduced alcohol wine based drink
Ingrediënten
Bevat Sulfieten
Contact
DE HE 024 156
Communicatie adres
D 65385
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.