Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Vicente Gandia Patacona Verdejo product foto
Vicente Gandia

Patacona Verdejo

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499
399

Actie: Vicente Gandia Patacona

Alle flessen à 75 cl
Deze actie loopt van zo 11 jun tot en met za. 17 jun.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Valencia is een traditioneel wijngebied aan de oostkust van Spanje waar nu ook heel modern gewerkt wordt. Voor deze wijn worden de druiven aan het einde van de oogst goed in de gaten gehouden en op het perfecte moment geplukt tijdens de koele nacht, daarna worden ze onder koele tempraturen gefermenteerd waardoor de aroma's ultiem behouden blijven.
Druivenras
Verdejo
Wijn Herkomst
Spanje, Valencia

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: In de geur veel tropisch fruit zoals mango ananas en citrus. Smaak: In de smaak komt dit topische fruit mooi terug aangevuld met fris citrus fruit en zijn kenmerkende kruidigheid. Een mooie frisse wijn met een mooie verfijnde en lange afdronk.
Lekker bij
  • Kip
  • Schaal- en schelpdieren

Producteigenschappen

Alcohol
12%
Wettelijke omschrijving
Rode wijn
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Contact
Vicente Gandia Pla S.A.
Communicatie adres
Ctra. Cheste a Godelleta s/n Chiva-Spain
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.