Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bladerdeegschelpen met zomers fruit

Bladerdeegschelpen met zomers fruit

Ingrediënten

  • 1 pak Bladerdeeg
  • 1 stuk Eieren
  • 50 gram Suiker
  • 2 stuks Mascarpone
  • 50 gram Poedersuiker
  • 1 theelepel Vanille extract
  • 250 gram Aardbeien
  • 1 stuk Citroen
Bladerdeegschelpen met zomers fruit product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Duw de niet helemaal ontdooide plakjes bladerdeeg in een muffinvorm, smeer in met opgeklopt ei en strooi hier wat kristalsuiker overheen. Bak 12 minuten af in de oven tot het bladerdeeg goudbruin is. Laat afkoelen.
  2. Meng intussen de mascarpone met de poedersuiker en het vanille extract. Verdeel dit over de bladerdeegschelpen. Snij de aardbeien in plakjes en meng met de rasp van de citroen. Verdeel over de mascarpone. Laat 2 uur opstijven in de koelkast.

    Voedingswaarde

  • Kcal 546
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 28 g
  • waarvan suikers 28
  • Vet 44 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 31
  • Vezels 0