De Doritos Nacho Cheese 185 gram (met THT code 02/05/20) kan mogelijk soja bevatten, terwijl dit niet bij de ingrediënten vermeld staat.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Spaar nu voor het goedgevulde Boodschappenpakket

Spaar voor het goedgevulde Boodschappenpakket

Bij PLUS houden we van goed eten. Daarom kun je dit jaar weer sparen voor het Boodschappenpakket. Het pakket is goed gevuld met producten, een voucher voor gratis bezorging en een kortingscode voor geweldige dagjes uit. 

Je ontvangt een zegel bij elke 10 euro aan boodschappen*. Bij 75 zegels kun je je volle spaarkaart inleveren en ontvang je direct een gratis Boodschappenpakket. Dus maak maar alvast ruimte in je voorraadkast voor al deze gratis boodschappen!

De Boodschappenpakketactie loopt van zondag 27 oktober t/m zaterdag 1 februari 2020. Volle spaarkaarten kunnen t/m zaterdag 15 februari 2020 worden ingeleverd.


Het is de laatste week sparen voor het boodschappenpakket. Spaar daarom snel je kaart vol! Om je daar een handje bij te helpen ontvang je deze week dubbele zegels bij elke 10 euro aan boodschappen*.

Niet weggooien; geef het pakket een tweede leven

Heb je de doos geleegd? Gooi de doos dan niet weg. Op de zijkanten van de doos staat een miniatuurversie van een PLUS winkel. Als de doos leeg is, kunnen de kleintjes er lekker mee spelen en hun eigen supermarkt beginnen. Leuk voor hen en ook nog eens beter voor het milieu.

Bij de ingang zitten snijlijnen. Knip deze voorzichtig open en spelen maar!

Maak van het Boodschappenpakket een kijkdoos. Download de knutselplaat.

Sparen op je smartphone heeft slimme voordelen

Ook kun je weer digitaal zegels sparen bij deze spaarcampagne. Als je digitaal gaat sparen, ontvang je direct 8 gratis zegels! Dus waar wacht je nog op? Spaar mee op de PLUS app voor het goedgevulde Boodschappenpakket!

Meer over digitaal sparen

Wat zit er in het Boodschappenpakket

Het boodschappenpakket is 50 euro waard en bevat naast een heleboel goede producten ook nog eens een voucher voor gratis bezorging (t.w.v. 6 euro) en een kortingsvoucher voor geweldige dagjes uit. Je hebt keuze uit meer dan 20 uitjes!

Maar welke producten zitten er deze keer in het PLUS Boodschappenpakket? Hierbij een overzicht van de inhoud van het Boodschappenpakket.

Extra Boodschappenpakketzegels bij deze actieproducten

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. En bij de wekelijkse actieproducten krijg je nog eens 1, 2 of 3 extra spaarzegels. Zo heb je razendsnel een volle spaarkaart!

Bekijk de veelgestelde vragen en de actievoorwaarden.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.