Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Sparen & uitpakken!

Sparen & uitpakken bij de Beste Supermarkt van Nederland!

Bij PLUS kun je weer sparen voor het GRATIS Boodschappenpakket ter waarde van ruim €55,-. Een mooi cadeau voor jezelf of leuk om weg te geven. Dat wordt uitpakken!

Sparen kan van 4 december 2022 tot en met 25 februari 2023. Bij elke € 10,-* euro aan boodschappen krijg je dan één zegel. Digitaal sparen kan natuurlijk ook, dan krijg je direct 3 extra zegels cadeau. Bij 65 zegels lever je je volle spaarkaart in en neem je jouw GRATIS Boodschappenpakket direct mee!

Bestel direct je boodschappen

Deze producten zijn van de partij! 

In dit pakket vind je de allerlekkerste en beste producten uit onze winkel. Stuk voor stuk geselecteerd op smaak en kwaliteit. Proef de bijzondere smaken van Knorr Cannelloni, Verkade Nizza kokoskoekjes, Graze snacks, Sultana en Pickwick. En geniet van handige huishoudproducten zoals Robijn wasmiddel, Lenor wasverzachter en Andrélon shampoo.

Scan & Spaar met de PLUS app

Sparen met je smartphone heeft slimme voordelen:

  • Je ontvangt direct 3 gratis zegels
  • Geen gedoe met losse zegels
  • Direct zien hoeveel je hebt gespaard
  • Makkelijk zegels delen met anderen
  • Samen met gezinsleden sparen op één account
  • Je volle spaarkaart altijd bij de hand
Meer over sparen met de PLUS app

De beste supermarkt van Nederland. Volgens Nederland. 

Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Zo steunen wij in heel Nederland lokale initiatieven. We steunen bijvoorbeeld de Voedselbank en lokale clubs en verenigingen. Al die inspanningen blijven niet onopgemerkt. We zijn namelijk uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door jullie. En daar zijn we hartstikke trots op! 

Veelgestelde vragen en actievoorwaarden

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, slijterij-artikelen, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld, emballage en eventuele overige wettelijk niet toegestane artikelen.

Bekijk de veelgestelde vragen en de actievoorwaarden.

Uitgesloten winkels

Een aantal winkels zijn omgebouwd van Coop naar PLUS tijdens deze spaaractie. Hierdoor is de spaarperiode te kort geweest om deel te nemen aan deze actie.

De volgende winkels zijn uitgesloten van deelname aan deze spaaractie:

PLUS Steenbokstraat

Steenbokstraat 36

6531 TH

Nijmegen

PLUS Koetsier Ruinerwold

Havelterweg 3

7961 BC

Ruinerwold

PLUS Boezen

Tramstraat 17

7848 BG

Schoonoord