Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Deze kleurrijke frittata is een feestelijke aanvulling op elk diner. Niet alleen lekker om te eten, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. Lekker met rucola salademix met gele peen, aangemaakt met PLUS Moment Honing-mosterddressing met tijm.
Voorbereiden
Was de courgette en snijd deze in dunne repen. Snijd de plakken PLUS Klaverland kaas tuinkruiden in repen. Snijd de plakken pancetta in stukjes.
Bereiden
1. Klop de eieren los en meng alle ingrediënten erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het eimengsel circa 10 minuten op een lage stand met het deksel op de pan.
3. Keer als het midden net gestold is de frittata om met behulp van het deksel.
4. Bak circa 10 minuten verder.
5. Snijd de frittata in 12 punten.
6. Serveer met PLUS Bruschetta tomaatbasilicum en aioli.
Deel:
Voorgerecht
Ca. 40 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT