Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Een mooie aanvulling op de ontbijt- of de lunchtafel: kwarkbollen. Een kwarkbol is lekker met boter en jam of lemoncurd. En ook nog eens leuk om samen met kinderen te maken!
Een kwarkbol kan gegeten worden bij het ontbijt, de brunch of als tussendoortje. Door de kwark heeft de kwarkbol een frisse en romige smaak. Ook zijn kwarkbollen een goede traktatie, of heerlijk om te eten bij de koffie of de thee.
In dit recept maken we een eenvoudige kwarkbol met amandelschaafsel. Volg deze vier stappen en maak een heerlijke portie kwarkbollen. Eet de kwarkbol als ze nog een beetje warm zijn, want dan zijn ze op hun lekkerst!
Deel:
Ontbijt
Ca. 15 minuten (+25 minuten oventijd)
10 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT