Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Je zinnen gezet op een varkenshaasje? Dan zit je met dit recept goed. Malse varkenshaas met een hazelnoot-peterseliekorst. Verras je familie of vrienden met dit mooie stuk vlees bij het diner en maak het gerecht feestelijk af met een luchtige sinaasappelmayonaise.
Varkenshaas is een heerlijk mals stukje vlees en een echte klassieker voor elk diner. Geen zin om uren in de keuken te staan? Dit gerecht is toegankelijk én makkelijk te bereiden. Met deze knapperige korst is deze varkenshaas net wat specialer voor bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid. Hoe je dit feestelijke recept klaarmaakt vertellen we je graag!
Bereidingstip
Je kunt de varkenshaasjes voorbereiden tot het moment dat ze de oven in gaan. Liever al eerder op de dag het diner klaarmaken? Zet de varkenshaasjes tot gebruik in de koelkast. Haal ze 30 minuten voordat ze de oven in gaan uit de koeling.
Bereidingswijze
Wijntip
De PLUS Oeroud druivenras Barbera is de wijn die goed past bij dit kerstrecept. Deze Italiaanse rode wijn is kruidig, met zwarte kersen en een vleugje vanille. Hij krijgt een 7,5 van Harold Hamersma.
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 20 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT