Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Silvo Mix karbonade tuinkruiden product foto
Silvo

Mix karbonade tuinkruiden

Per zak 22 gram
 (Per kilo
€ 45,00)
0.99 099

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Wettelijke omschrijving
Mix voor Karbonade Tuinkruiden
Ingrediënten
INGREDIËNTEN: Zout 36%, specerijen 30.4% (paprika, gedroogde ui, mosterdmeel, knoflookpoeder, witte peper, korianderzaad, selderijzaad, kurkuma, chilipeper, gember), paneermeel (bevat tarwe), smaakversterker: mononatriumglutamaat, rode paprika, kruiden 3.2% (peterselie, bieslook, oregano, tijm). Totale gehalte aan kruiden en specerijen: 33.6%
Allergenen waarschuwing
mosterdmeel, selderijzaad, tarwe
Contact
Silvo Consumentenservice
Communicatie adres
Postbus 64, 3350 AB Papendrecht
RVH nummer
0319240
RVG nummer
0319240
Allergie informatie
Glutenbevattende granen
Selderij
Mosterd
Gebruik en bewaar instructies
  • Koel, droog en donker bewaren.
Bereidingswijze
Bereidingswijze . 1 kg karbonades gelijkmatig met de mix inwrijven. . Boter of bakproduct verwarmen in een pan en de karbonades bakken tot ze bruin en gaar zijn. . Geen zout of peper toevoegen. Tip . Lekker met worteltjes en aardappelpuree met een snufje Silvo nootmuskaat.
Voedingswaarden
Deze waarden gelden voor het niet bereide product
Voedingswaarden
Per 100 GR
*