Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frittata met garnalen

Frittata met garnalen

Ingrediënten

  • 2 eetlepel Olijfolie
  • 400 gram Roerbakgroenten
  • 8 stuks Eieren
  • 50 ml Melk
  • 50 ml Slagroom
  • 100 gram Garnalen
  • 80 gram Geraspte kaas
Frittata met garnalen  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verhit 1 el olie en bak de groentemix aan tot deze gaar en zacht is, ongeveer 6 minuten. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  3. Klop in een kom de eieren met de slagroom en melk op. Voeg de in stukjes gesneden garnalen en de geraspte kaas toe. Roer als laatste de roerbak groenten erdoorheen en breng op smaak met peper en zout.
  4. Smeer een pan of de quichevorm met een diameter van 20 centimeter in met de overige el olijfolie, giet het eimengsel hierin en bak 25 à 30 minuten af in de oven.
  5. Laat 5 minuten afkoelen voordat je de frittata serveert.

    Voedingswaarde

  • Kcal 181
  • Eiwit 12 g
  • Koolhydraten 5 g
  • waarvan suikers 4
  • Vet 10 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 2