Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Albert Schoech Pinot Blanc product foto
Albert Schoech

Pinot Blanc

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 10,65)
7.99 799

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De wijn is afkomstig uit de wijngaarden van Albert Schoech. De wijnmaker maakt wijnen op de manier waarop Elzasser wijnen gemaakt moeten worden.De wijn krijgt na het persen een tijdje rust om de aroma's in de wijn intenser te maken.
Deze wijn is gemaakt van een typische druif uit Alsace (Elzas) en bekroond met een gouden medaille door Gilbert & Gaillard
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Alsace, Pinot blanc
Druif
Pinot Blanc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
De wijn is afkomstig van de Wijngaard Albert Schoech. Deze is gestart in 1840. De wijnmaker volgt met speciale zorg de specifieke regels van de benaming Elzas. Hij controleert de volwassenheid in de geselecteerde percelen tot de oogst. Die begint meestal midden tot eind september. De trossen worden geperst in de pneumatische pers met een zo laag mogelijke druk. De wijn laten ze een paar maanden rusten, om zijn aromatische complexiteit te krijgen Voordat het einde van de lente is wordt gebotteld. De wijnen zijn voorgelegd aan verschillende wijncompetities en deze Elzas Pinot Blanc won een gouden Medaille op de wijncompetitie Gilbert en Gaillard 2017.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Een mooie lichte kleur geel
Geur
Geuren van wit fruit, perzik en rijpe appel.
Smaak
Mooie volle ronde wijn met smaken van peer, perzik en honing.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Vegetarisch
  • Vis

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.