Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Deetlefs Stonecross Shiraz product foto
Deetlefs

Stonecross Shiraz

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599
399

Actie: Deetlefs Stonecross

Alle flessen à 75 cl
Deze actie loopt van zo 23 feb tot en met za. 29 feb.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Er wordt gewacht tot het perfecte moment om de druiven te plukken. Vervolgens vindt er zorgvuldige fermantatie plaats wat zorgt voor een zachtere, rondere wijn. Subtiel gebruik van houtrijping geeft de wijn complexiteit.
Wijnsmaak
Herkomst
Zuid-Afrika, Westkaap
Druif
Mourvèdre, Shiraz
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Wat is Deetlefs? Deetlefs is hét op één na oudste familie wijndomein van Zuid-Afrika wat nog altijd in handen is van dezelfde familie. In 1752 vertrok het schip “De Hageveld” van Texel naar Batavia met aan boord de familie Deetlefs. Wegens ziekte moest de familie Deetlefs in Kaapstad van boord. Zij bouwden hier een boerderij en in 1822 werd de eerste wijn geproduceerd. Zeven generaties aan wijnkennis en gebruik van de nieuwste technologieën vormt voor Deetlefs dé sleutel tot internationaal succes.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Donkerrode, paarse kleur
Geur
Een mooi voorbeeld van een fruitige Shiraz. De aroma's van zwarte bes en violet met in de achtergrond de geur van truffel.
Smaak
De wijn heeft een zachte smaak met de aanwezigheid van zwarte bes en framboos. Kruiden als rozemarijn en lavendel zijn subtiel vertegenwoordigd.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Rund
  • Lam

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
Wine
Ingrediënten
Bevat sulfieten, ei, melk
Contact
Deetlefs Wines (Pty) Ltd
Communicatie adres
3738 TP De Bilt - The Netherlands
Allergie informatie
Melk
Ei
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.