De Doritos Nacho Cheese 185 gram (met THT code 02/05/20) kan mogelijk soja bevatten, terwijl dit niet bij de ingrediënten vermeld staat.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Hugo Hugo 0.0% product foto
Hugo

Hugo 0.0%

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 4,09)
3.07 307

Handige informatie over dit product

Karakter
Wijn gemaakt van de Italiaanse Trebbiano druif waaruit de alcohol is onttrokken.
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, Vino da Tavola
Druif
Trebbiano
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Deze Hugo 0% is afkomstig van de producent Caldirola, gelegen in Piėmonte. Uit Piėmonte, ook wel de regio die bekend staat om grote namen als Barolo, Nebbiolo en Moscato, komen de beste wijnen van heel Italiė. Het bedrijf Caldirola, wat inmiddels 3 generaties jong is, is de laatste jaren hard gegroeid; focus op de nationale markt, een sterke exportontwikkeling, het ontwikkelen/lanceren van nieuwe producten en het hanteren van een excellent kwaliteit-prijs niveau.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Mooi, fris, licht bubbelende
Geur
Lichtzoet, aromatisch
Smaak
Sap van druiven waarbij de alcohol tijdens de vinificatie is onttrokken. De vinificatie is tijdig stopgezet om een kleine hoeveelheid restsuiker over te houden dat voor een fris en fruitige smaak zorgt, met een fijne bubbel.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.