De Doritos Nacho Cheese 185 gram (met THT code 02/05/20) kan mogelijk soja bevatten, terwijl dit niet bij de ingrediënten vermeld staat.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Osborne Fino Pale Dry Sherry product foto
Osborne

Fino Pale Dry Sherry

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 5,75)
4.31 431

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Sherry’s worden gemaakt van van witte druiven uit het wijngebied rondom de stad Jerez de la Frontera in het Zuidwesten van Spanje. Het wijngebied kent een rijke geschiedenis en traditie weerspiegeld in verschillende soorten sherry zowel droog als zoet zoals Pale dry: Lichte, frisse, droge wijn met de smaak van amandel.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, Jerez
Druif
Palomino fino
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Het familiebedrijf Osborne werd in 1772 opgericht door Engelsman Thomas Osborne Mann. De sherryproductie waarop hij zich gericht had, werd van Jerez de la Frontera verplaatst naar El Puerto de Santa María. Daar is nog altijd het hoofdkantoor gevestigd. Inmiddels is het bedrijf in handen van de zevende generatie Osborne. Tomás, graaf van Osborne, is bestuursvoorzitter en zijn neef Ignacio vervult de rol van algemeen directeur. Het hoofdkantoor van Osborne is gevestigd in El Puerto de Santa María in Andalusië.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Licht geel
Geur
Zachte geur van noten en citrus
Smaak
Een lichte, strakke en droge, sherry met de geur en smaak van wat noten en citrus.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kaas
  • Schaal- en schelpdieren

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
15%
Wettelijke omschrijving
Sherry pale dry fino 750ml
Contact
Bodegas Barbadillo
Communicatie adres
Calle Luis Eguilaz 11, SanLucar de Barrameda (Cadiz)
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.