Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout al sinds 1719 bier volgens een uniek familierecept. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater uit eigen bron. Wat brouwerij Bavaria uniek maakt is de eigen mouterij op het brouwerijterrein, zo kunnen de mouter en de brouwer optimaal samenwerken om tot het meest verfrissende bier te komen.
Alle bieren van Bavaria zijn goed te combineren met heerlijke gerechten. Zo kun je genieten van onze Bavaria 0.0% IPA met een recept van soft taco's.
Taco's:
• 8 kleine tortilla wraps
• Gemarineerde kip
• 500 gram kippendijfilet
• 28 gram fajita kruidenmix
• 5 cl olijfolie
• avocado-mango Salsa
• 1 rijpe mango in blokjes
• 2 rijpe avocado’s in blokjes
• 100 gram cherrytomaten gehalveerd
• 10 gram verse peterselie, fijngehakt
• sap van 1 limoen
• 3 eetlepels olijfolie
Garnering:
• ¼ krop ijsbergsla in reepjes gesneden
• 2 limoenen in partjes
• 10 gram peterselie, fijngehakt
1. Meng de fajitakruiden met de olie.
2. Wrijf daarna de kip in met de kruidenolie en laat deze minimaal een uur marineren in de koelkast.
3. Meng de ingrediënten van de salsa voorzichtig door elkaar en breng deze op smaak met peper en zout.
4. Zet de grillpan op het vuur en laat deze heet worden.
5. Bak de kip gaar op hoog vuur zodat de grillstrepen op de filets komen.
6. Laat de kip even rusten en snij deze daarna in reepjes.
7. Verwarm daarna de wraps kort in de magnetron of platte pan (zonder boter of olie).
8. Vul de wraps met sla, de kip en de salsa en presenteer samen met de limoen en peterselie.