Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Churros: alleen bij PLUS verkrijgbaar!

Hmmmm Churros! Met Churros van Aviko zet je in een handomdraai een heerlijk dessert op tafel. Deze churros zijn heerlijk krokant vanbuiten en luchtig vanbinnen. Eenvoudig te bereiden in oven en airfryer. Ga aan de slag met een van deze recepten of serveer ze met poeder-/kaneelsuiker, chocoladesaus en/of ijs. Ook perfect als snack! Gemaakt van bloemdeeg volgens Spaans recept.

Churros met aardbeien- en perendip


Haal
de aardbeien uit de vriezer en zet ze 5 minuten opzij. Meng de suiker, de citroenschil en aardbeien in een blender. Serveer met een paar rozemarijnblaadjes en een paar druppels Balsamico crème. Haal de peren uit de vriezer en zet ze 5 minuten opzij. Meng in een blender de peren, suiker, citroensap, gember en kaneel. Smelt de chocolade au bain-marie. Bestrooi voor het serveren met een paar druppels gesmolten chocolade over de perendip. Bereid de churros volgens de instructies op de verpakking.

Alle benodigdheden vind je hier!

Churros met witte en donkere chocolade saus, gehakte hazelnoten en kokosvlokken

Bereid de churros volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breek de chocolade in kleine stukjes en doe deze in twee kommen - witte chocolade voor de ene, pure chocolade voor de andere. Smelt de chocolade au bain-marie. Om te voorkomen dat de chocolade stijf wordt, voeg je een theelepel plantaardige olie toe (bijvoorbeeld kokosolie). Dompel de churros in de chocolade en bestrooi met de noten, kokos en cacao.

Alle benodigdheden vind je hier!