Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

De voordelen van de Beste Supermarkt van Nederland

De voordelen van de Beste Supermarkt van Nederland

Meer dan 1000 producten blijvend laaggeprijsd! 
Laagblijvers zijn producten met een blijvend lage prijs, waar je het hele jaar door van kunt genieten. Met zoveel voordeel op je dagelijkse boodschappen zet je elke dag een heerlijke maaltijd op tafel.

Bekijk alle Laagblijvers

Elke dag verse maaltijden Uit de Keuken van PLUS
Wij koken voor je, jij geniet van verse soep, pasta, pizza of een gerecht uit het seizoen. Met onze verse maaltijden ‘Uit de Keuken van PLUS’ eet je vers, gezond en vooral ontzettend lekker.

Al jaren de meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland
We investeren in mens, dier en milieu. Steeds meer producten halen we bij Nederlandse telers en boeren. Onze impact op het milieu beperken we met bijvoorbeeld ons keurmerk PlanetProof. Zo helpen we jou om verantwoorde keuzes te maken.

Het beste spaarsysteem van Nederland
Met de PLUSpunten van PLUS is iedere euro 1.50 waard, een rendement van maar liefst 50%! Spaar met papieren zegels of digitaal in de PLUS app, in de winkel én online.

Over PLUSpunten

Steeds meer producten bij PLUS zijn Fairtrade
Fairtrade betekent betere handelsvoorwaarden voor boeren in ontwikkelingslanden. Boeren krijgen een Fairtrade minimumprijs en ontvangen een Fairtrade premie. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden, op weg naar een betere toekomst. Alle PLUS Huismerk koffie, thee en bananen zijn Fairtrade gecertificeerd. En de cacao in alle huismerkproducten is Fairtrade. Dat is uniek in Nederland! Je herkent de producten aan het Fairtrade keurmerk op de verpakking.

Dagelijks scherpe aanbiedingen en spraakmakende spaaracties
Altijd voordelig boodschappen doen met de scherpe aanbiedingen van PLUS. En met onze spraakmakende spaaracties spaar je voor leuke en unieke producten.

Bekijk aanbiedingen Alle spaaracties

Iedere dag aandacht voor goed eten
Bij PLUS houden we van goed eten. Goed voor jou, de buurt, het milieu en onze telers en boeren. Daarom selecteren we elke dag verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Biologisch, Fairtrade en seizoensgroente en –fruit, liefst van Nederlandse bodem. Lekker, eenvoudig en betaalbaar.

PLUS Huismerk, groot in smaak, klein in prijs
Ken je onze huismerkproducten al? Je vindt echt alles voor je ontbijt, lunch, diner of tussendoortjes. Met PLUS Huismerk kies je de hele dag door voor kwaliteit, smaak én een scherpe prijs.

Meer over PLUS huismerk

De beste in biologisch
Waarom biologisch? Dat is vier keer goed kiezen: goed voor jou, de boeren, de dieren én het milieu. Daarom liggen er steeds meer biologische producten in onze winkels. Zo helpen we je verantwoorde keuzes te maken, voor elk moment van de dag.

Over biologisch bij PLUS

Al 9 jaar de Beste Wijn Supermarkt van Nederland
Al negen keer op rij zijn we uitgeroepen tot Beste Wijn Supermarkt van Nederland. We scoren keer op keer hoog op de kwaliteit van ons wijnassortiment, de handige indeling van het schap en de deskundigheid van onze adviseurs in de winkel.

Naar onze wijnen