Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

De helden van PLUS

Bij PLUS houden we van goed eten. Zeker als daar een goed verhaal achter zit. Over de kwaliteit, over de herkomst of over de smaak. Of over de liefde waarmee het wordt gemaakt. Al onze goed eten verhalen komen hier samen, van onze Fairtrade banaan tot ons Stoer & Stevig stokbrood. Stuk voor stuk hebben zij een goed verhaal, waar wij graag meer over vertellen.

Banaan

Bij PLUS houden we van Fairtrade bananen. Andere soorten bananen hebben we niet. We weten precies waar die gele rakkers vandaan komen. En welke prijs de boeren ervoor krijgen. Bovendien zijn onze niet-verpakte bananen 100% klimaatneutraal. Dat maakt ons trots.

Lees meer over onze bananen

Verse broodjes

Het verse deeg voor onze broodjes komt uit eigen bakkerij. Dat wordt vervolgens vers gebakken in onze winkels. Daarna mogen ze nog even rusten. Dat zorgt voor die heerlijk dunne, knapperige korst. Daarom houden wij bij PLUS van onze broodjes van vers deeg.

Alles over ons verse brood

Framboos

Bij PLUS houden we van fruit. En helemaal van ons meest bijzondere fruit. Het allerlekkerste fruit van het seizoen. Neem onze Lagorai frambozen uit Nederland. Zulke juweeltjes heb je nog nooit gezien. Extra zoet, sappig, groot en stevig. Je plukt ze alleen bij PLUS.

Lees meer over onze frambozen

Appeltaart

Onze appeltaart wordt gemaakt volgens het unieke recept van onze eigen bakkers. De appeltaart die je doet denken aan vroeger. Met sappige Hollandse appels en zo’n lekker knapperige roomboterkorst. Onze appeltaart wordt vers afgebakken in onze winkels.

Alles over onze appeltaart

Verse maaltijden

Bij PLUS houden we van verse maaltijden. Helemaal als ze uit de keuken van PLUS komen. Dan weten we dat ze met liefde en aandacht zijn bereid. Van hachee tot risotto of pad thai. Met alleen de allerbeste ingrediënten. En je hoeft er niet eens voor in de keuken te staan.

Ontdek alle verse maaltijden

Stoer & Stevig Stokbrood

Rustiek stokbrood, bereid met zuurdesem. Extra lekker stokbrood door de lange rijstijd. Zoals het hoort, gebakken op een stenen ovenvloer. En de hele dag door vers afgebakken in onze winkels. Ook dat is goed eten en daar houden we van.

Alles over ons stokbrood