1. PLUS/
  2. Wijnkiezer

Vind de lekkerste wijnen
met onze wijnkiezer

Beste Wijnsupermarkt 2020

Met onze wijnkiezer helpen we je graag bij het vinden van een lekkere wijn. Zo vind je de beste selecties uit ons wijnassortiment.En wist je al dat PLUS weer is verkozen tot beste wijnsupermarkt? Voor wijn ben je bij ons aan het juiste adres. Dit blijkt uit een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Nielsen.Selecteer je favoriete wijn met de PLUS Wijnkiezer. Je kunt bijvoorbeeld selecteren op een gerecht of op je favoriete smaak. En ben je benieuwd naar ons totale wijnassortiment? Deze vind je hier.

PLUS Wijnkiezer

Met onze wijnkiezer helpen we je graag bij het vinden van een lekkere wijn. Zo vind je de beste selecties uit ons wijnassortiment.

Wijnsmaak

Van droog & fris tot rijk & robuust

Bekroning

DGH wijnen en Omfietswijnen

Gerecht

Wat drinken we erbij?

Wijnland

De lekkerste wijnstreken

Onze wijnadviseurs in de winkel

Ook in onze winkels helpen we je natuurlijk graag. Vraag eens naar onze gediplomeerde Wijnadviseurs. Zij zijn speciaal opgeleid om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte wijn. Maar ook om je te voorzien van het beste Wijn & Spijs advies!De opleiding tot PLUS Wijnadviseur is opgezet in samenwerking met Winecom en het Centrum Wijnopleidingen, een officieel geaccrediteerd opleidingsinstituut van het Wine and Spirits Education Trust (WSET®), de grootste wijnopleider ter wereld. De wijnopleiding wordt gegeven door gediplomeerde docenten met als hoofddocent Frank Smulders. Frank is sinds 1992 Nederlands eerste Master of Wine. Onze Wijnadviseurs zijn daarmee opgeleid volgens de hoogste normen en in het bezit van het internationaal erkend wijndiploma WSETL2®.