1. PLUS/
  2. Stage lopen bij PLUS

Stage lopen bij PLUS

Stel, je bent op zoek naar een stageplaats. Dan ben je bij PLUS aan het juiste adres. Bij ons kun je leren en werken prima combineren. Tenslotte leer je in de praktijk toch het meeste.

PLUS supermarkten

Als je stage loopt in een supermarkt van PLUS, dan is stilzitten er niet bij. Je hebt veel verschillende dingen te doen. Zo maak je kennis met alle aspecten van de supermarkt. En het leuke is: je bent al gelijk volwaardig lid van het team. Interesse? Neem contact op met een PLUS in de buurt.

PLUS distributiecentra

Heb je oren naar een logistieke baan? Dan is een stage of afstudeerplek in een van onze distributiecentra een mooi begin. Hier vind je ons huidige stageaanbod. Je kunt je gegevens achterlaten. Vertel ons hoe je het voor je ziet. Dan stippelen we samen een route uit.

PLUS servicekantoor

Het PLUS servicekantoor ondersteunt de PLUS supermarkten op allerlei gebieden: finance, marketing, productontwikkeling, HR enzovoort. In deze veelzijdige en dynamische omgeving kun je een snelle ontwikkeling doormaken. De stages die beschikbaar zijn staan hier.