Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Week Zonder Vlees

Week Zonder Vlees

Wat is de Week Zonder Vlees?

De Nationale Week Zonder Vlees is het bekendste Nederlandse initiatief om de vleesconsumptie te verminderen. Bij PLUS doen we daar graag aan mee en laten we zien dat een dagje zonder vlees helemaal niet saai of ingewikkeld is.

Wanneer is de Week Zonder Vlees?

De stichting Green Food Lab organiseert van 6 tot en met 12 maart 2023 voor de zesde keer de Nationale Week Zonder Vlees.

Waarom wordt de Week Zonder Vlees gehouden?

Bij PLUS houden we van Goed Eten. Vaker een dagje geen vlees eten is een kleine moeite met een enorm positieve impact voor de dieren en het milieu en een gevarieerd eetpatroon is goed voor je. Als Supermarkt zetten we ons daar graag en voortdurend voor in. Alle PLUS supermarkten bieden volop alternatieven voor een dagje zonder vlees en we breiden dit assortiment ook in 2023 weer verder uit. Wij geven je allerlei lekkere suggesties om ook je steentje bij te dragen aan de Week Zonder Vlees. Bekijk hieronder de recepten. Eet smakelijk!

Nog meer vegetarische recepten

Een selectie uit ons vegetarisch assortiment

Nog meer vegetarische producten