1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Verantwoord
  4. /Week Zonder Vlees
« TERUG
Nationale Week Zonder Vlees

Week Zonder Vlees

De stichting Green Food Lab organiseert van 11 tot en met 17 maart 2019 voor de tweede keer de Nationale Week Zonder Vlees. Daar doen wij graag aan mee.

Bij PLUS houden we van Goed Eten. Vaker een dagje geen vlees eten is een kleine moeite met een enorm positieve impact voor de dieren en het milieu en een gevarieerd eetpatroon is goed voor je. Als Meest Verantwoorde Supermarkt zetten we ons daar graag en voortdurend voor in. Alle PLUS supermarkten bieden volop alternatieven voor een dagje zonder vlees en we breiden dit assortiment ook in 2019 weer verder uit.

Wij geven je vier lekkere suggesties om ook je steentje bij te dragen aan de Week Zonder Vlees. Bekijk hieronder de recepten. Eet smakelijk!

Pasta met Tomeato GroenteGehakt en rode saus
Hoofdgerecht - 4 personen
Bereidingstijd 30 min. Eenvoudig
Bekijk recept

Pasta met Tomeato groentegehakt en rode saus

Pasta met boerenkoolpesto en gegrilde courgette
Hoofdgerecht - 4 personen
Bereidingstijd 30 min. Eenvoudig
Bekijk recept

Pasta met boerenkoolpesto en gegrilde courgette

Falafelbowl met zoete aardappel en rode kool
Hoofdgerecht - 4 personen
Bereidingstijd 30 min. Eenvoudig
Bekijk recept

Falafelbowl met zoete aardappel, rode kool en dressing

Chili sin carne met pure chocolade
Hoofdgerecht - 4 personen
Bereidingstijd 40 min. Eenvoudig
Bekijk recept

Chili sin carne met pure chocolade

Selectie Vegetarisch assortiment