1. Home/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Appel-kaneelyoghurt met crumble
« TERUG

Appel-kaneelyoghurt met crumble

Crumble, yoghurt en kaneel, een heerlijke combinatie! Lekker als toetje aan de ontbijttafel, of de brunchtafel natuurlijk. En je maakt het in een handomdraai. Dat is ook wel eens lekker.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en meng het tarwemeel met de havermout en de roomboter. Kneed het mengsel tot een deeg en verdeel dit over een ingevette ovenschaal. Plaats de schaal 10-15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  2. Snijd ondertussen de appels in gelijke blokjes en verwijder de klokhuizen. Meng de appelblokjes met de kaneel en de honing. Verdeel het appelmengsel, de yoghurt en de crumble over 4 glaasjes.

Deel:

Ontbijt

Ca. 20 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 100 gram PLUS Tarwemeel
  • 25 gram PLUS Havermout
  • 125 gram PLUS Roomboter
  • 4 stuks PLUS Handappels Evelina bio
  • 2 eetlepels Bio+ Bloemenhoning
  • 1 eetlepel PLUS Kaneel gemalen
  • 400 ml PLUS Magere yoghurt

Ingrediënten