Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Bij PLUS zijn we bewust bezig met het welzijn van dieren. Al onze winkels hebben een compleet assortiment Boerentrots Blonde d’Aquitaine rundvlees. Dit vlees komt uit een gecontroleerde keten. Zo weten wij zeker dat het met zorg, liefde en aandacht wordt geproduceerd. En dat het smaakt zoals goed vlees hoort te smaken. Lees hier meer over Boerentrots.
Ons Boerentrots Blonde d'Aquitaine rundvlees heeft het Beter Leven keurmerk 2-sterren van de Dierenbescherming. Het Beter Leven keurmerk is een sterrensysteem: hoe meer sterren, hoe diervriendelijker het vlees. Zo heeft regulier vlees geen ster, scharrelvlees 1 of 2 sterren en wordt het biologisch vlees van PLUS beloond met 3 sterren.
Beter Leven 2-sterren
Met dit Beter Leven keurmerk geeft PLUS de garantie dat het Boerentrots Blonde d’Aquitaine rundvlees gecertificeerd is voor dierenwelzijn en dat de herkomst van het vlees inzichtelijk is. Boerentrots Blonde d’Aquitaine vlees is rundvlees van de hoogste kwaliteit. En dat heeft zo zijn redenen: de kalveren van de Blonde d’Aquitaine worden op dier- én milieuvriendelijke wijze grootgebracht en krijgen zorgvuldig samengestelde voeding.
Oorsprong Blonde d’Aquitaine
Het vleesras Blonde d’Aquitaine komt oorspronkelijk uit Frankrijk. De kalveren worden op natuurlijke wijze in zonnige bergweiden ter wereld gebracht. Ze blijven minimaal 5 maanden bij hun moeder. Van daaruit worden ze vervoerd naar bedrijven die de runderen op dier- en milieuvriendelijke wijze grootbrengen. Stierenmesterij Henk Broeders in Berkel-Enschot is één van die bedrijven. De runderen verblijven in royale stallen met veel stro, frisse lucht en bewegingsvrijheid. En krijgen alleen natuurlijke voeding, dat voldoet aan de richtlijnen van het Beter Leven keurmerk.
Blonde d’Aquitaine van hoogste kwaliteit
Het menu van de kalveren is zorgvuldig samengesteld, waardoor het Blonde d’Aquitaine vlees van de hoogste kwaliteit is. De bespiering, smaak, kleur, malsheid en vetbedekking van het vlees is daardoor optimaal. De mest wordt benut voor landbouwproducten die weer de basis zijn voor het voer. Zo vindt er dus een systeem plaats van gecontroleerde recycling. Blonde d'Aquitaine is lekker mager en mals rundvlees met een helder rode kleur en volle vleessmaak.
Wist je dat
PLUS ook varkens- en kalfsvlees met het Beter Leven keurmerk 1-ster verkoopt? Ook verkopen we veel kippenvlees met het Beter Leven keurmerk 1-ster en hebben we een breed assortiment biologisch vlees met het Beter Leven keurmerk 3-sterren. Bij onze eieren hebben we het dierenwelzijn ook hoog in het vaandel. Zo verkopen we uitsluitend vrije uitloopeieren met 2-sterren en biologische eieren met het Beter Leven keurmerk 3-sterren.
Thaise pad thai met witlof en biefstuk
Hoofdgerecht
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Gyrosbroodjes met frisse salade, yoghurtdressing en feta
Deel:
Lunch
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT