1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Biefstukspies met friet en een frisse salade
« TERUG
Biefstukspies met friet en een frisse salade

Biefstukspies

met friet en een frisse salade

Je hoofdgerecht wordt instant een sterrengerecht met een biefstukspies van Blonde d’ Aquitaine. Dit smaakvolle rundvlees heeft een Beter Leven Keurmerk (2 sterren). En met een frisse salade en ovenfrietjes erbij gaat het bord zeker leeg.

Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 180C.

Bereiden
1. Bak de frites in ca. 20 minuten knapperig en goudbruin.

2. Snijd 150 gram biefstuk per persoon in 4 a 5 stukken en marineer in wat olijfolie met knoflook.

3. Rijg het vlees en de groenten om en om aan de spies.

4. Grill de spies in ca. 5 minuten gaar. Maak ondertussen een salade van de sla, bosui, komkommer en cherry tomaatjes. Breng op smaak met de dressing.

Deel:

Hoofdgerecht

Ca. 25 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 1 zak ovenfriet
  • 600 g PLUS Blonde d’Aquitaine biefstuk
  • Olijfolie
  • 1 teen knoflook, gepureerd
  • 2 rode uien, gepeld en in grove stukken gesneden
  • 1 handvol kleine champignons
  • 1 zak gemengde sla
  • 2 stengels bosui, in ringen gesneden
  • ½ komkommer, in halve plakken gesneden
  • 1 handvol cherry tomaatjes
  • Remia yoghurt dressing met kruiden

Ingrediënten