Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Je hoofdgerecht wordt instant een sterrengerecht met een biefstukspies van Boerentrots Blonde d’ Aquitaine. Dit smaakvolle rundvlees heeft een Beter Leven Keurmerk (2 sterren). En met een frisse salade en ovenfrietjes erbij gaat het bord zeker leeg.
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 180C.
Bereiden
1. Bak de frites in ca. 20 minuten knapperig en goudbruin.
2. Snijd 150 gram biefstuk per persoon in 4 a 5 stukken en marineer in wat olijfolie met knoflook.
3. Rijg het vlees en de groenten om en om aan de spies.
4. Grill de spies in ca. 5 minuten gaar. Maak ondertussen een salade van de sla, bosui, komkommer en cherry tomaatjes. Breng op smaak met de dressing.
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 25 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT