
Biefstukspies met friet en een frisse salade
4 pers.
ca. 25 min
Hollands
Ingrediënten
1 Zak ovenfriet
600 g PLUS Blonde d’Aquitaine biefstuk
Olijfolie
1 Teen knoflook, gepureerd
2 Rode uien, gepeld en in grove stukken gesneden
1 Handvol kleine champignons
1 Zak gemengde sla
2 Stengels bosui, in ringen gesneden
½ Komkommer, in halve plakken gesneden
1 Handvol cherry tomaatjes
Remia Yoghurt dressing met kruiden
Bereidingswijze
Voorbereiden: Verwarm de oven voor op 180C.
Bak de frites in ca. 20 minuten knapperig en goudbruin.
Snijd 150 g biefstuk p.p. in 4/5 stukken en marineer in wat olijfolie met knoflook.
Rijg het vlees en de groenten om en om aan de spies.
Grill de spies in ca. 5 minuten gaar. Maak ondertussen een salade van de sla, bosui, komkommer en cherry tomaatjes. Breng op smaak met de dressing.