Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Bij een speciale gelegenheid hoort een speciaal gerecht. Zoals deze feestelijke combinatie van gebakken kalfsoester, gegrilde baby-aubergine en verse spaghetti. Een échte aanrader voor culinaire fijnproevers.
Bereiden
1. Begin met de saus. Bak de gesneden champignons 10 minuten op hoog vuur in 1 el olijfolie. Voeg de knoflook halverwege toe. Blus af met de wijn.
2. Giet de room in de pan en laat tot de helft inkoken. Roer er als laatst de peterselie door.
3. Kook ondertussen de spaghetti al dente.
4. Gril de gehalveerde aubergines. Breng op smaak met peper en zout.
5. Bak als laatste de kalfsoesters in ca. 4 min in een hete pan met wat olijfolie medium rare.
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 25 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT