
Gebakken kalfsoester met verse spaghetti
4 pers.
ca. 25 min
Italiaans
Ingrediënten
200 g champignons, in plakken gesneden
teen knoflook, gepureerd
100 ml droge witte wijn
250 ml room
1 el gehakte peterselie
1 pak PLUS verse spaghetti
2 aubergines
4 PLUS Kalfsoesters, op kamer temperatuur
Olijfolie
Bereidingswijze
Bereiden: Begin met de saus. Bak de gesneden champignons 10 minuten op hoog vuur in 1 el olijfolie. Voeg de knoflook halverwege toe. Blus af met de wijn.
Giet de room in de pan en laat tot de helft inkoken. Roer er als laatst de peterselie door.
Kook ondertussen de spaghetti al dente.
Gril de gehalveerde aubergines. Breng op smaak met peper en zout.
Bak als laatste de kalfsoesters in ca. 4 min in een hete pan met wat olijfolie medium rare.