Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Zet eens een culinair hoogstandje op tafel. Gegrilde Boerentrots Blonde d’Aquitaine biefstuk met balsamicosaus en gepofte ui. Ook lekker met aardappel gratin.
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 175°C. De biefstukken op kamertemperatuur. Pel de rode uien en snipper de kleine ui. Pureer de tenen knoflook. Maak de haricots verts schoon.
Bereiden
1. Snijd de uien aan de bovenkant kruislings in.
2. Stop de rozemarijn erin en leg er een plakje boter op.
3. Rooster ze in een ovenschaal in ca. 20 minuten gaar.
4. Snijd de aardappelrol in plakken van ca. 3 cm en leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat.
5. Bak ze in de oven met de uien in ca. 20 minuten goudbruin.
6. Verwarm 1 el olie in een steelpan. Bak hier de knoflook en ui in.
7. Blus af met de azijn.
8. Kook op laag vuur in tot de azijn stroperig is.
9. Roer de honing erdoor.
10. Kook de haricots verts beetgaar.
11. Gril als laatste het vlees ca. 2 minuten aan beide kanten.
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT