Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Tijdens de feestdagen wordt er vaak vlees gegeten als hoofdgerecht, zoals biefstuk, varkensrollade of varkenshaas. Wil jij dit jaar vis op het kerstmenu zetten? Goed idee! Wat dacht je van gegrilde zalm caprese?
Een mooi stuk zalm met mozzarella, asperges, risotto en tomaatjes. Een kleurrijk en feestelijk recept, ideaal als pronkstuk tijdens jouw kerstdiner.
Zalm is een zachte vis die je op veel verschillende manieren kunt eten. De bereidingstijd valt reuze mee, zo houd je ook lekker tijd over voor je gasten.
Gegrilde zalm caprese
Wijntip
Bij dit gerecht raden wij de Bourgogne Chardonnay aan. Deze wijn heeft een evenwichtige zuurgraad en een lange afdronk. Hij krijgt een 7 van Harold Hamersma.
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 30 min
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT