Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Geen wintersport is compleet zonder glühwein. Maar een glaasje van de verwarmende wijn is ook op winterse dagen gewoon thuis, een fijne verwennerij. En makkelijk zelf te maken.
Zoals de naam al doet vermoeden: glühwein of ‘gloeiwijn’ is warme wijn, die gezoet en gekruid is. Rode glühwein is het meest bekend, maar zeker zo lekker is de variant van witte wijn. Niet alleen heerlijk met sinaasappel en traditionele kruiden zoals kruidnagel en kaneel. Varieer ook eens met ingrediënten als citroen, granaatappel, witte druiven, kardemom, gember en vanille.
Witte glühwein
Tip:
Ook lekker met een scheutje brandy
Deel:
Borrel
Ca. 30 minuten
6 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT