
Mango-sinaasappelsoep
4 pers.
ca. 15 min
Overig
Ingrediënten
2 rijpe mango's
200 ml sinaasappelsap
1 limoen, uitgeperst
1 cm verse gember, geraspt
4 el skyr naturel (Ijslandse yoghurt)
1 pithaya, in stukjes
kaneelpoeder
EXTRA 8 kleine glaasjes
Bereidingswijze
Pureer het vruchtvlees van de mango's met het sinaasappelsap, limoensap en de geraspte gember.
Schep de mangosoep in kleine kommetjes en garneer elk kommetje met 1/2 eetlepel skyr, stukjes pithaya en een snuf kaneelpoeder.
Variatietip!
Schenk de soep in een grote kan. Zet er kleine glaasjes met lepeltjes naast en kommetjes met skyr en verse framboosjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
55 kcal
Koolhydraten
11 gram
Eiwitten
2 gram
Meer recepten in de categorie