1. Home/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Ontbijtmuffin met ham en ei
« TERUG
Ontbijtmuffin met ham en ei

Ontbijtmuffin

met ham en ei

Deze hartige muffins maken het ontbijt extra feestelijk. Gevuld met ham, champignons, erwtjes en natuurlijk een eitje!

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de champignonplakjes onder voortdurend roeren goudbruin.
  2. Bekleed 4 holtes van de vorm met achterham. Verdeel de kaas erover en vervolgens de erwtjes en plakjes champignon. Houd 4 plakjes champignon achter ter garnering. Breek in elke holte een eitje.
  3. Plaats de vorm in de oven en bak de eitjes in circa 15 minuten gaar. Bestrooi vlak voor serveren met fijngehakte bieslook, peper en zout naar smaak en garneer met een plakje champignon en een paar erwtjes.

Deel:

Ontbijt

Ca. 25 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 6 champignons, in plakjes
  • 4 plakken achterham
  • 4 el belegen kaas, geraspt
  • 2 el vriesverse erwtjes, ontdooid
  • 4 kleine eitjes
  • 6 sprietjes bieslook, fijngehakt
Extra
  • muffinvorm, ingevet

Ingrediënten