1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Ontbijtmuffin met ham en ei
« TERUG
Ontbijtmuffin met ham en ei

Ontbijtmuffin met ham en ei

Deze hartige ontbijtmuffin maakt het ontbijt extra feestelijk. Ontbijtmuffin ei is eenvoudig te maken, en door de variatie aan vullingen wordt het eten van deze ontbijtmuffin echt een feestje. Ontbijtmuffins gevuld met ham, champignons, erwtjes en natuurlijk een eitje! Eet smakelijk!

Ontbijtmuffin maken

Met dit hartige ontbijtmuffin recept heb je binnen een half uurtje voor 4 personen een heerlijke ontbijtmuffin op de ontbijttafel staan. Verras je logees met dit feestelijke ontbijtje!

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de champignonplakjes onder voortdurend roeren goudbruin.
  2. Bekleed 4 holtes van de vorm met achterham. Verdeel de kaas erover en vervolgens de erwtjes en plakjes champignon. Houd 4 plakjes champignon achter ter garnering. Breek in elke holte een eitje.
  3. Plaats de vorm in de oven en bak de eitjes in circa 15 minuten gaar. Bestrooi vlak voor serveren met fijngehakte bieslook, peper en zout naar smaak en garneer met een plakje champignon en een paar erwtjes.

Deel:

Ontbijt

Ca. 25 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 6 champignons, in plakjes
  • 4 plakken achterham
  • 4 el belegen kaas, geraspt
  • 2 el vriesverse erwtjes, ontdooid
  • 4 kleine eitjes
  • 6 sprietjes bieslook, fijngehakt
Extra
  • muffinvorm, ingevet

Ingrediënten