
ontbijtmuffin met ham en ei
4 pers.
ca. 25 min
Overig
Ingrediënten
1 el olijfolie
6 champignons, in plakjes
4 plakken PLUS achterham (Beter Leven)
4 el belegen kaas, geraspt (Klaverland)
2 el vriesverse erwtjes, ontdooid
4 kleine eitjes
6 sprietjes bieslook, fijngehakt
EXTRA muffinvorm, ingevet
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de champignonplakjes onder voortdurend roeren goudbruin.
Bekleed 4 holtes van de vorm met achterham. Verdeel de kaas erover en vervolgens de erwtjes en plakjes champignon. Houd 4 plakjes champignon achter ter garnering. Breek in elke holte een eitje.
Plaats de vorm in de oven en bak de eitjes in circa 15 minuten gaar. Bestrooi vlak voor serveren met fijngehakte bieslook, peper en zout naar smaak en garneer met een plakje champignon en een paar erwtjes.
Variatietip!
Vervang de bieslook door verse dragon.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
170 kcal
Vetten
13 gram
Koolhydraten
1 gram
Eiwitten
12 gram