Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Wil je goed voor de dag komen met je diner? Begin dan met dit heerlijke voorgerecht. Een zalmtartaartje geserveerd met een romige aardappelsoep met doperwtjes.
Bereiden
1. Kook de aardappelen in de bouillon in ca. 15 minuten gaar. Kook na 10 minuten de doperwten mee.
2. Pureer de soep. Meng de room erdoor.
3. Hak de zalm fijn. Vul een klein kopje met ¼ van de zalm. Druk stevig aan. Draai het kopje om boven het midden van een soepbord. Zorg dat het rechtop blijft staan.
4. Giet de soep voorzichtig in het bord langs de zalm. Versier de soep met dille en de citroenrasp.
Deel:
Voorgerecht
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT