Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Zalm en avocado is een heerlijke combinatie. En met de gerookte zalm van PLUS Moment haal je een pareltje in huis. De zalm draagt het ASC keurmerk voor gekweekte vis. Hij is dus niet alleen erg lekker, maar ook verantwoord gekweekt.
Kleine glaasjes met een vrolijk gekleurde salade doen het altijd goed op de buffettafel. Deze salade met gerookte zalm, avocado en limoen staat binnen een half uur op tafel. Lekker, snel en makkelijk dus.
Bereiding
Pers een 1/2 limoen boven een kommetje uit. Schep de uienringen erdoor en laat ze 5 minuten marineren. Snijd de avocado’s in plakjes en verdeel over een grote schaal. Leg de plakjes zalm er losjes overheen. Schep de kikkererwten met koriander en olie door elkaar. Pers de resterende limoen erboven uit. Breng op smaak met zout en peper. Schep de kikkererwten over de zalm. Verdeel de tomaatjes erover en de uienringen.
Serveertip
Besprenkel de mini-salades, voor liefhebbers van pit, met olijfolie extra vierge en fijngehakte rode pepers. Je kunt dit ook bij een aantal salades doen. Dan kan de gast zelf kiezen.
Deel:
Dinerbuffet
Ca. 25 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT