Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Geef je stukje vlees of vis net dat beetje extra smaak door gebruik te maken van een marinade. Dit is een mengsel van kruiden en wordt vaak aangemaakt met een scheutje olijfolie, honing of soja saus. Door het toevoegen van de laatstgenoemde ingrediënten verspreidt de marinade zich beter rondom het vlees en kunnen de smaken nog dieper intrekken.
Maar hoe maak je nu een marinade? Voor de één is dit gesneden koek, maar de ander weet niet waar die moet beginnen. Is dit laatste het geval? Of ben je gewoon benieuwd hoe je een biefstukmarinade maakt? Bekijk dan deze handige instructievideo. Eetsmakelijk!
Smokey BBQ marinade (lekker in combinatie met biefstuk)
Let op: laat voor gebruik de barbecue goed op temperatuur komen.
Tip
Vervang de biefstuk door 3 aubergines. Was en snijd deze in gelijke plakken en marineer de plakken minimaal 1 uur in de marinade. Gril de aubergines in 6-8 minuten gaar op de barbecue.
Hoofdgerecht
Ca. 10 minuten
4 personen
Ingrediënten