Stroopwafel sandwiches met frambozen-banaanijs - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Stroopwafel sandwiches met frambozen-banaanijs

Stroopwafel sandwiches met frambozen-banaanijs

Stroopwafel sandwiches met frambozen-banaanijs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 8 stroopwafels
  • 3 bananen
  • 75 g frambozen
  • 75 g pure chocolade
  • 50 ml kokosmelk
Bereiden
Snijd de bananen in plakjes en leg ze tenminste 1 nacht voor gebruik in de diepvries. Maal de bevroren bananen samen met de frambozen en de kokosmelk in een blender tot een ijsconsistentie. Maak van 2 stroopwafels een sandwich door een wafel te bedekken met het frambozen-bananenijs, er pure chocolade overheen te raspen en er een stroopwafel bovenop te drukken. Herhaal met de overige stroopwafels. Garneer de stroopwafel sandwiches met wat extra geraspte pure chocolade.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
56 g
vet
16 g
Kcal
387