Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Arretjescake

Arretjescake

Ingrediënten

  • 250 gram Roomboter
  • 50 gram Puur
  • 75 gram Cacao
  • 150 gram Kristalsuiker
  • 1 pak Granenbiscuit
Arretjescake  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main dessert
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter en de chocolade in een steelpan. Voeg de cacao en de suiker toe en roer door tot de suiker is gesmolten. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  2. Breek intussen de biscuits in kleinere stukken. Meng dit door de chocolade heen.
  3. Bedek een cakevorm met huishoudfolie, giet het chocolade mengsel hierin. Druk goed aan en dek af met huishoudfolie.
  4. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast, snij daarna plakken en dien dan direct op. Bewaar de arretjescake in de koelkast.

    Voedingswaarde

  • Kcal 754
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 48 g
  • waarvan suikers 44
  • Vet 58 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 39
  • Vezels 5