Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde perzik met mascarpone room

Gegrilde perzik met mascarpone room

Ingrediënten

  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 4 stuks Perziken
  • 200 ml Slagroom
  • 50 gram Suiker
  • 1 theelepel Vanille extract
  • 200 gram Mascarpone
  • 2 eetlepel Amandelen
  • 2 eetlepel Honing
Gegrilde perzik met mascarpone room product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een koekenpan met de olijfolie. Halveer de perziken, haal de pit eruit en bak rondom aan tot ze helemaal zacht zijn geworden. Hak intussen de amandelen grof.
  2. Klop de slagroom samen met de suiker en vanille extract op tot dit lobbig is. Klop de mascarpone los en meng met de slagroom tot een dikke room.
  3. Schep de room op de bordjes, leg hier de perziken op en garneer met de amandelen en wat honing.

    Voedingswaarde

  • Kcal 386
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 20 g
  • waarvan suikers 20
  • Vet 30 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 18
  • Vezels 0