Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groentestoof met tomaat en feta

Groentestoof met tomaat en feta

Ingrediënten

  • 2 eetlepel Olijfolie
  • 1 gram Aubergine
  • 2 stuks Courgette
  • 2 stuks Paprika
  • 2 stuks Uien
  • 1 Blik Tomatenblokjes
  • 1 eetlepel Oregano
  • 150 gram Feta
Groentestoof met tomaat en feta product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 60 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een stoofpan. Snij de aubergine in blokjes en bak dit met wat zout aan tot zacht.
  2. Snij intussen de courgette, rode paprika en uien ook in blokjes, voeg toe en bak mee tot de ui glazig is.
  3. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat minimaal 45 minuten pruttelen.
  4. Verdeel op het laatst de feta door de stoof en breng op smaak met peper en zout.
  5. Deze groentestoof is lekker met brood of rijst.

    Voedingswaarde

  • Kcal 297
  • Eiwit 12 g
  • Koolhydraten 31 g
  • waarvan suikers 22
  • Vet 9 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 13