
Kaaskletskoppen uit de pan
4 pers.
ca. 30 min
Hollands
Ingrediënten
150 g oude kaas
bakpapier
Bereidingswijze
Rasp de kaas fijn. Verhit op matig vuur een koekenpan. Leg er een vel bakpapier in.
Strooi 5 bergjes kaas (4-5 cm ø) op het bakpapier en laat de kaas op matig vuur smelten en goudbruin kleuren.
Neem het bakpapier met de kaaskoekjes uit de pan en leg op een snijplank zodat de koekjes afkoelen en knapperig worden.
Leg intussen een nieuw vel bakpapier in de pan en bak op dezelfde manier nog 5 koekjes.
Variatietip!
Meng wat verse tijmblaadjes, gedroogde oregano of fijngehakte zwarte olijven door de kaas voor een extra smaakje.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
60 kcal
Vetten
5 gram
Eiwitten
4 gram