Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Perencrumble met blauwe bessen

Perencrumble met blauwe bessen

Ingrediënten

  • 2 handperen
  • 125 gram roomboter gezouten
  • 160 gr bastognekoeken
  • 125 gram blauwe bessen
  • 2 eetlepels witte basterdsuiker
  • 1,5 eetlepel maizena
  • 4 eetlepels yoghurt naturel
Perencrumble met blauwe bessen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Schil de peer en snijd in stukjes. Snijd de roomboter in kleine blokjes en maal de bastognekoeken met behulp van een keukenmachine fijn.
  3. Kneed de roomboter met de bastognekruimels tot een kruimeldeeg.
  4. Meng de blauwe bessen met de peren, de suiker en de maïzena. Doe in een ovenschaal en verdeel het kruimeldeeg er overheen. Bak in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin.
  5. Serveer de perencrumble met blauwe bessen en de yoghurt.