Perencrumble met blauwe bessen - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Perencrumble met blauwe bessen

Perencrumble met blauwe bessen

Perencrumble met blauwe bessen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 handperen
  • 125 gram roomboter gezouten
  • 160 gram bastognekoeken
  • 125 gram blauwe bessen
  • 2 eetlepels witte basterdsuiker
  • 1,5 eetlepel maizena
  • 4 eetlepels yoghurt naturel
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil de peer en snijd in stukjes. Snijd de roomboter in kleine blokjes en maal de bastognekoeken met behulp van een keukenmachine fijn.
Kneed de roomboter met de bastognekruimels tot een kruimeldeeg.
Meng de blauwe bessen met de peren, de suiker en de maïzena. Doe in een ovenschaal en verdeel het kruimeldeeg er overheen. Bak in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin.
Serveer de perencrumble met blauwe bessen en de yoghurt.