Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto

Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto

Ingrediënten

  • 1 pak(je) PLUS risotto
  • 4 stuk(ken) zalmfilets met vel
  • 2 el olijfolie
  • 2 stuk(ken) sjalotjes (fijngesneden)
  • 1 zak(je) gemengde salade
  • 2 beker(tje) Delmonte tropische vruchten
  • 1 stuk(ken) bosje lente ui (fijngesneden)
  • 2 el gedroogde cajunkruiden
Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de zalmfilet met de olijfolie en kruid met de cajunkruiden. Laat even intrekken.
  2. Bereid ondertussen de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg als deze net gaar is de fijngesneden lente ui er aan toe.
  3. Bak vervolgens in een hete, droge koekenpan de zalmfilets aan alle zijden krokant en net gaar. Verwarm als laatste de tropische vruchten in een pannetje.
  4. Schep de vruchten op de borden samen met de risotto. Leg de zalm erbij en serveer direct.
  5. Serveer hier een frisse gemengde salade bij.

Variatie

Drankentip: Grolsch Weizen

    Voedingswaarde

  • Kcal 343
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 21 g
  • Vet 19 g