
Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto
4 pers.
ca. 20 min
Aziatisch
Ingrediënten
1 pak(je) PLUS risotto
4 stuk(ken) zalmfilets met vel
2 el olijfolie
2 stuk(ken) sjalotjes (fijngesneden)
1 zak(je) gemengde salade
2 beker(tje) Delmonte tropische vruchten
1 stuk(ken) bosje lente ui (fijngesneden)
2 el gedroogde cajunkruiden
Bereidingswijze
Bestrijk de zalmfilet met de olijfolie en kruid met de cajunkruiden. Laat even intrekken.
Bereid ondertussen de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg als deze net gaar is de fijngesneden lente ui er aan toe.
Bak vervolgens in een hete, droge koekenpan de zalmfilets aan alle zijden krokant en net gaar. Verwarm als laatste de tropische vruchten in een pannetje.
Schep de vruchten op de borden samen met de risotto. Leg de zalm erbij en serveer direct.
Serveer hier een frisse gemengde salade bij.
Variatietip!
Drankentip: Grolsch Weizen
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
343 kcal
Vetten
19 gram
Koolhydraten
21 gram
Eiwitten
23 gram