In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto

Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto

Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 pak(je) PLUS risotto
  • 4 stuk(ken) zalmfilets met vel
  • 2 el olijfolie
  • 2 stuk(ken) sjalotjes (fijngesneden)
  • 1 zak(je) gemengde salade
  • 2 beker(tje) Delmonte tropische vruchten
  • 1 stuk(ken) bosje lente ui (fijngesneden)
  • 2 el gedroogde cajunkruiden
Bereiden
Bestrijk de zalmfilet met de olijfolie en kruid met de cajunkruiden. Laat even intrekken.
Bereid ondertussen de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg als deze net gaar is de fijngesneden lente ui er aan toe.
Bak vervolgens in een hete, droge koekenpan de zalmfilets aan alle zijden krokant en net gaar. Verwarm als laatste de tropische vruchten in een pannetje.
Schep de vruchten op de borden samen met de risotto. Leg de zalm erbij en serveer direct.
Serveer hier een frisse gemengde salade bij.
Variatie
Drankentip: Grolsch Weizen

Voedingswaarde

eiwit
23 g
koolhydraten
21 g
vet
19 g
Kcal
343