1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto

Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto

Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto product foto
  • Ingredienten:

  • 1 pak(je) PLUS risotto
  • 4 stuk(ken) zalmfilets met vel
  • 2 el olijfolie
  • 2 stuk(ken) sjalotjes (fijngesneden)
  • 1 zak(je) gemengde salade
  • 2 beker(tje) Delmonte tropische vruchten
  • 1 stuk(ken) bosje lente ui (fijngesneden)
  • 2 el gedroogde cajunkruiden
Bereiden
Bestrijk de zalmfilet met de olijfolie en kruid met de cajunkruiden. Laat even intrekken.
Bereid ondertussen de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg als deze net gaar is de fijngesneden lente ui er aan toe.
Bak vervolgens in een hete, droge koekenpan de zalmfilets aan alle zijden krokant en net gaar. Verwarm als laatste de tropische vruchten in een pannetje.
Schep de vruchten op de borden samen met de risotto. Leg de zalm erbij en serveer direct.
Serveer hier een frisse gemengde salade bij.
Variatie
Drankentip: Grolsch Weizen
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 23 g
  • koolhydraten
  • 21 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 343
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie