Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ramen met zachtgekookt ei

Ramen met zachtgekookt ei

Ingrediënten

  • 1 eetlepel Zonnebloemolie
  • 4 tenen Knoflook
  • 30 gram Gember
  • 2 stuks Bouillonblokjes
  • 4 eetlepel Sojasaus
  • 2 theelepel Vissaus
  • 100 gram Champignons
  • 200 gram Noodles
  • 1 stuk Paksoi
  • 4 stuks Eieren
Ramen met zachtgekookt ei product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een soeppan en bak de fijngehakte knoflook en de geraspte gember kort aan.
  2. Voeg de bouillonblokjes, een liter water, de sojasaus, vissaus en sesamolie toe en laat 15 minuten pruttelen.
  3. Kook intussen de eieren 6 minuten, spoel dan direct af met koud water. Pel en zet opzij.
  4. Snij de champignon in dunne plakjes en voeg samen met de noodles en pak choi toe, kook nog eens 5 minuten mee.
  5. Dien de soep op samen met de gehalveerde eieren.

    Voedingswaarde

  • Kcal 202
  • Eiwit 6 g
  • Koolhydraten 40 g
  • waarvan suikers 3
  • Vet 2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 0
  • Vezels 0