

Ramen met zachtgekookt ei
Lunch
4 pers.
ca. 25 min
Aziatisch
6.40 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 eetlepel Zonnebloemolie
4 tenen Knoflook
30 gram Gember
2 stuks Bouillonblokjes
4 eetlepel Sojasaus
2 theelepel Vissaus
100 gram Champignons
200 gram Noodles
1 stuk Paksoi
4 stuks Eieren
Bereidingswijze
1. Verhit de olie in een soeppan en bak de fijngehakte knoflook en de geraspte gember kort aan.
2. Voeg de bouillonblokjes, een liter water, de sojasaus, vissaus en sesamolie toe en laat 15 minuten pruttelen.
3. Kook intussen de eieren 6 minuten, spoel dan direct af met koud water. Pel en zet opzij.
4. Snij de champignon in dunne plakjes en voeg samen met de noodles en pak choi toe, kook nog eens 5 minuten mee.
5. Dien de soep op samen met de gehalveerde eieren.
Meer recepten in de categorie