Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sliders met spinazie en tomaat

Sliders met spinazie en tomaat

Ingrediënten

  • 8 kerst-afbakbroodjes (PLUS Moment)
  • 3 el olijfolie
  • 1 schaal mini-Angus hamburgers (PLUS Lekker Gourmetten, 200 gram)
  • 1 handje verse spinazie, gewasen
  • 2 plakken jonge kaas (PLUS Klaverland), elk in vieren.
  • 2 tomaten, elk in 4 plakken
  • cocktailsaus
  • EXTRA 8 tapasprikkers
Sliders met spinazie en tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de hamburgers in 3-4 minuten bruin en gaar.
  3. Snijd intussen de broodjes open en beleg de onderste helften met een paar blaadjes spinazie en 1/4 plakje jonge kaas. Leg de hamburgers erop.
  4. Maak de burgers af met een plakje tomaat en beetje cocktailsaus. Dek af met de bovenste helft van de broodjes en steek er een tapasprikker door.

Variatie

Vervang voor een pittige burger de cocktailsaus door zoete chilisaus. Kinderen zijn er dol op!

    Voedingswaarde

  • Kcal 585
  • Eiwit 18 g
  • Koolhydraten 36 g
  • Vet 40 g