Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met gehaktballen

Spaghetti met gehaktballen

Ingrediënten

  • 400 gram Gehakt
  • 1 stuk Eieren
  • 50 gram Paneermeel
  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 2 tenen Knoflook
  • 690 gram Passata
  • 1 eetlepel Oregano
  • 1 takjes Basilicum
  • 400 gram Spaghetti
  • 40 gram Reggiano
Spaghetti met gehaktballen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met het ei en de paneermeel. Breng op smaak met peper en zout en rol ballen van ongeveer 2 cm in diameter.
  2. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de gehaktballen rondom aan tot bruin. Voeg de fijngehakte knoflook, de passata, oregano en de fijngehakte basilicum toe en laat minimaal 20 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Kook intussen de spaghetti net niet al dente.
  4. Voeg de gekookte spaghetti aan de saus toe en verhit dit nog 2 minuten mee in de saus, totdat de pasta al dente is.
  5. Serveer met versgeraspte parmezaanse kaas

    Voedingswaarde

  • Kcal 510
  • Eiwit 29 g
  • Koolhydraten 53 g
  • waarvan suikers 10
  • Vet 17 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 5