Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met courgette en kabeljauw

Tagliatelle met courgette en kabeljauw

Ingrediënten

  • 400 gram Tagliatelle
  • 4 stuks Courgette
  • 1 stuk Uien
  • 2 tenen Knoflook
  • 2 eetlepel Olijfolie
  • 1 eetlepel Roomboter
  • 4 stuks Kabeljauwfilet
  • 4 eetlepel Creme fraiche
  • 2 eetlepel Roomkaas
  • 1 stuk Citroen
Tagliatelle met courgette en kabeljauw product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld in gezouten water al dente.
  2. Snij de courgette in dunne plakjes en de ui in dunne halve ringen (tip: gebruik hiervoor een kaasschaaf). Hak de knoflook fijn.
  3. Verhit 1 el olie en de boter in een koekenpan, breng de kabeljauw op smaak met peper en zout, en bak aan beide kanten aan tot de vis gaar is.
  4. Verhit intussen de overige olie en bak de ui, courgette en knoflook aan tot de courgette zacht begint te worden.
  5. Voeg de crème fraîche en roomkaas toe samen met de rasp van de citroen. Voeg de tagliatelle toe en indien nodig, om de saus dunner te maken, wat pastawater. Serveer de pasta met de kabeljauw.

    Voedingswaarde

  • Kcal 567
  • Eiwit 37 g
  • Koolhydraten 71 g
  • waarvan suikers 4
  • Vet 13 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 2