

Tonijn salade met croutons
4 pers.
ca. 10 min
3.93 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Ciabatta
2 eetlepel Olijfolie
1 theelepel Knoflookpoeder
1 stuk Kropsla
1 stuk Rode uien
2 eetlepel Mayonaise
2 eetlepel Griekse yoghurt
1 Blik Tonijn
2 eetlepel Kappertjes
Bereidingswijze
1. Scheur of snij de ciabatta in stukjes van ongeveer 2 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ciabatta aan alle kanten aan tot dit goudbruin is. Haal van het vuur en meng dan met de knoflookpoeder.
2. Scheur de sla in stukken en was goed. Snij de rode ui in dunne halve ringen en spoel af met koud water, zo wordt de ui minder scherp.
3. Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en de sla. Voeg de rode ui, kappertjes, uitgelekte tonijn en de croutons toe en hussel door. Dien direct op.
Meer recepten in de categorie