Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegetarische groenteburgers met avocado

Vegetarische groenteburgers met avocado

Ingrediënten

  • 2 stuks Paprika's (1 gele en 1 rode)
  • 4 stuks Ciabattina
  • 4 stuks Groenteburgers
  • 1 bosje Basilicum, alleen de blaadjes
  • 6 eetlepel Mayonaise
  • 1 helft Kropsla
  • 2 stuks Trostomaten
  • 1 stuk Avocado
Vegetarische groenteburgers met avocado  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika’s in dunne reepjes. Verwarm een koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin de paprikareepjes gedurende ongeveer 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
  2. 2. Rooster de broodjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm een grote koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin de groenteburgers volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. 3. Hak de basilicum zo fijn mogelijk en meng door de mayonaise. Scheur de slabladeren in tweeën. Snijd de tomaten en avocado in plakken.
  4. 4. Halveer de broodjes. Besmeer met de basilicummayonaise en beleg met de tomaat, burgers, sla, paprika en avocado. Breng op smaak met peper en zout en top met de bovenkantjes. Serveer direct.

    Voedingswaarde

  • Kcal 341
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 37 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 9 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 6