
Victoriabaars met spaghetti, courgette en rode pesto
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
400 gram victoriabaarsfilets
2 stuks courgettes
1 eetlepel viskruiden
300 gram tuinerwten (diepvries)
300 gram spaghetti (pasta)
2 eetlepels rode pesto
10 gram parmezaanse kaas
Bereidingswijze
+ spirelli
1. Maak slierten van de courgette met een spirelli-snijder of snijd de courgette in kleine blokjes. Snijd de vis in stukken van ongeveer 2 cm en ontdooi de erwtjes.
2. Verhit een koekenpan, strooi de viskruiden over de vis en bak aan beide kanten in 8 minuten rondom bruin en gaar.
3. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Roer de courgette slierten, de rode pesto, de tuinerwtjes en de vis door de spaghetti.
5. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2152 Kj
Calorieën
512 kcal
Vetten
8 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
67 gram
Waarvan suikers
12 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
39 gram