Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Albert Schoech Gewürztraminer product foto
Albert Schoech

Gewürztraminer

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 11,99)
8.99 899

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De Elzas is een van de populairdere wijngebieden van Frankrijk. een gebied dat werkt met wijnen die genoemd zijn naar de gebruikte druivensoort. Door de ligging achter de Vogezen profiteert het gebied van veel zon maar met genoeg koelte. Dat is te proeven in deze wijn van Albert Schoech.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Alsace, Gewürztraminer
Druif
Gewurz traminer
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
De wijn is afkomstig van de Wijngaard Albert Schoech. Deze is gestart in 1840. De wijnmaker volgt met speciale zorg de specifieke regels van de benaming Elzas. Hij controleert de volwassenheid in de geselecteerde percelen tot de oogst. Die begint meestal midden tot eind september. De trossen worden geperst in de pneumatische pers met een zo laag mogelijke druk. De wijn laten ze een paar maanden rusten, om zijn aromatische complexiteit te krijgen Voordat het einde van de lente is wordt gebotteld. De wijnen zijn voorgelegd aan verschillende wijncompetities en deze Elzas Pinot Blanc won een gouden Medaille op de wijncompetitie Gilbert en Gaillard 2017.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Gelig, goud
Geur
Intens en aromatisch
Smaak
Fruitig, met een vleugje litchi en kruiden
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Kaas
  • Pasta

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Vin
Ingrediënten
BEVAT SULFIETEN
Contact
Albert Schoech
Communicatie adres
Ammerschwihr, Haut-Rhin, France
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.