Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Albert Schoech Gewürztraminer product foto
Albert Schoech

Gewürztraminer

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 11,99)
8.99 899
2e
HALVE
PRIJS

Actie: Franse Wijn

Alle flessen à 75 cl, combineren mogelijk
Deze actie loopt van zo 26 jun tot en met za. 02 jul.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De wijn is afkomstig uit de wijngaarden van Albert Schoech. De wijnmaker maakt wijnen op de manier waarop Elzasser wijnen gemaakt moeten worden.De wijn krijgt na het persen een tijdje rust om de aroma's in de wijn intenser te maken.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Alsace, Gewürztraminer
Druif
Gewurz traminer
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
De wijn is afkomstig van de Wijngaard Albert Schoech. Deze is gestart in 1840. De wijnmaker volgt met speciale zorg de specifieke regels van de benaming Elzas. Hij controleert de volwassenheid in de geselecteerde percelen tot de oogst. Die begint meestal midden tot eind september. De trossen worden geperst in de pneumatische pers met een zo laag mogelijke druk. De wijn laten ze een paar maanden rusten, om zijn aromatische complexiteit te krijgen Voordat het einde van de lente is wordt gebotteld. De wijnen zijn voorgelegd aan verschillende wijncompetities en deze Elzas Pinot Blanc won een gouden Medaille op de wijncompetitie Gilbert en Gaillard 2017.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Gelig, goud
Geur
Geuren van rijp exotisch fruit en zachte bloemige tonen zoals lelies en lavendel.
Smaak
Elegante, volle witte wijn met exotische en rijpe smaken van ananas en mango.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kaas
  • Pasta

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Vin
Ingrediënten
BEVAT SULFIETEN
Contact
Albert Schoech
Communicatie adres
Ammerschwihr, Haut-Rhin, France
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.